Beskrivelse
100 % Pata Negra agernfodret iberisk skinke fra 100 % iberiske grise, opdrættet i naturen og fodret med agern i det åbne område i græsgangene i Sierra de Huelva, i øjeblikket Sierra de Aracena og Picos de Aroche Naturpark, mellem byerne Aracena, Fuenteheridos, Cortegana, Jabugo og Galaroza. Skinke fra Huelva fremstillet i hånden og hærdet i en naturlig tørretumbler efter den traditionelle proces fra mesterskinkeproducenterne.
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne agern-fodrede pata negra skinke fra vores mærke, så kontakt os uforpligtende. Vi vil besvare eventuelle spørgsmål.
Heling: 26/38 måneder (afhængig af vægten af stykket).
Årgang: 18/19
Segl (farve): Sort
Konservering: Fjern det fra bomuldsovertrækket og antifedtpapiret. Stykket skal opbevares på et køligt, tørt sted. Skæreområdet vil blive beskyttet med baconstykker for at fortsætte forbruget ved en anden lejlighed.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.